Tapahtumalehti on ilmestynyt

Tämän vuoden lehti on viimeinkin saatavilla. Digitaalinen versio on luettavissa sivujemme kautta ja painettu versio löytyy mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista.


Valhalla rocks

Uusimmassa numerossa käydään vierailulla Valhallassa ja esitellään samalla monta uutta hahmoa. Uudet tulokkaat löytyvät alla olevasta kuvasta ja he ovat (vasemmalta oikealle) Bow “Dirty Deed” Scotsman, Lennart Killmaster, Diamond Axe Darnell (viikinki tuplakirveillä), Haldor the Bloodclaw, Petrus “the Giant” Steel, Jonn “the Lizard” Morgisson and Elvin the King. Kaikki yhteneväisyydet eläviin tai kuolleisiin henkilöihin ovat täysin sattumaa. Mitä tapahtuu, kun nämä viikingit ja kaksi maailman parasta supersankaria ottavat mittaa toisistaan? Lue uusin lehti ja ota selvää.

Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyvät tuttuun tapaan tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainoksia. Mainoksista löytyvät esim. heidän kotisivujensa osoitteet, joilta löytyy mm. työpaikkoihin liittyen paljon tietoa. Käy tutustumassa  ja selvitä mitä heillä on tarjota juuri sinulle. 

Uusimman lehden digitaalinen versio löytyy alta. Numero aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolella olevien nuolien avulla. Painettu versio on aikaisempaan tapaan saatavilla mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tietenkin tapahtuman aikana.

Et ole lukenut aikaisempia numeroita? Ei hätää! Edellisten lehtien digitaaliset sarjakuvaversiot löytyvät alapuolelta. Olemme poistaneet niistä teidän iloksenne (melkein) kaikki mainokset.

2010

 

2011

 

2012

 

2013

     

2014

 

2015

 

1/2016

 

2/2016 

     

1/2017

 

2/2017

       
         

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi