FITech tuo tekniikan alan parhaan tarjonnan ulottuvillesi

FITech (Finnish Institute of Technology) on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto. FITech yhdistää osaajat ja työvoimaa tarvitsevat kasvualojen yritykset.


Laaja tarjonta tekniikan verkkokursseja

FITechissä voit valita sivuaineen tai yksittäisen kurssin laajasta tekniikan tarjonnasta. Kevätlukukaudella alkaa runsaasti verkko-opiskeltavia kursseja, ja kaikki kurssit ovat maksuttomia. Tutustu tarkemmin tarjontaan osoitteessa fitech.io ja ota selvää, mitä FITechillä on tarjolla juuri sinulle.

FITech ja Turku Gold Rush

Haluatko löytää yrityksen esimerkiksi lopputyötä varten? Lounais-Suomen työmarkkinat käyvät tällä hetkellä kuumana ja haluamme, että sinäkin kuu­let alueen mahdollisuuksista. FITech kutsuu teekkareita kaikilta Suomen tekniikan kampuksilta Turussa 21.11.2018 järjestettävään Gold Rush -tapahtumaan. Tapahtumassa tekniikan alan opiskelijat vierailevat alueen kasvavissa yrityksissä ja voivat luoda henkilökohtaisia kontakteja työnantajiin.

Mikä olisi sinun dippatyöpaikka - Viekö tulevaisuutesi merille, autoteille vai kaivoksiin? Lue lisää Turku Gold Rush -tapahtumasta ja ilmoittaudu exculle!

Lisätietoa

projektikoordinaattori Maria Tuuri, maria.tuuri@univaasa.fi

Päärahoituslähde: OKM.