The Energy Day 2019

Kahdestoista The Energy Day -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona 6.11.2019 kello 11:00-16:00. TED pidetään päärakennus Tervahovissa ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa. Tapahtumaan on vierailijoille vapaa pääsy.


Mikä on TED

The Energy Day (TED) on Levón-instituutin vuosittain järjestämä tapahtuma, joka toimii yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. TED on Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma. Tapahtuman yksi pääpainopiste on energia, mutta vuosien aikana tilaisuuden kasvaessa mukaan on tullut myös monien muidenkin toimialojen yrityksiä. TED tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia useiden alojen opiskelijoille, ei pelkästään energiasta kiinnostuneille.

Tapahtuma tuo esille eri alojen moninaisuutta ja niiden luomia vaihtoehtoja alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Osallistuviin yrityksiin ja organisaatioihin pääsee tutustumaan niiden ständeillä ja myös  tapahtumalehden sivuilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sinne ovat tietenkin myös tervetulleita opiskelijoiden lisäksi kaikki muutkin.

Missä tapahtuma järjestetään

TED järjestetään Vaasan yliopistolla, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia. Yritykset esittäytyvät omilla ständeillään päärakennus Tervahovissa ja tiedekirjasto Tritonian aulatilassa.

Ohjeet kuinka pääset tapahtumapaikalle.

Miksi tulla paikalle

TED antaa hyvän mahdollisuuden tutustua eri alojen yrityksiin ja tavata osaajia henkilökohtaisesti. Osallistujat pystyvät laajentamaan omaa tietämystään opintojen jälkeen tarjolla olevista vaihtoehdoista sekä mahdollisuuksista. Haluamme rohkaista opiskelijoita harkitsemaan mm. energia-alaa esimerkiksi työuran tai tutkimuksen kannalta. Tapahtumassa on paikalla monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia työpaikkojen, lopputöiden ja gradujen suhteen.

Alustava aikataulu 2019

11:00 - 16:00 Yritysten ständit Mathildan ja Tritonian aulatiloissa

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi