Seuraava askel urallasi?

Uralla eteneminen vaatii jatkuvaa uuden oppimista. Jos olet edennyt johtaja-asemaan, on monipuolinen ja syvällinen osaaminen liiketoiminnan ja johtajuuden eri osa-alueista tarpeen. Johtamisen alueella paras koulutus, mitä rahalla saa, on Executive MBA.


Executive MBA on johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattu johtamisen täydennyskoulutusohjelma. Työn ohessa käytävä ohjelma koostuu 5-7 moduulista, jotka käsittelevät liiketoiminnan ja johtajuuden keskeisiä teemoja. Taustalla on tuorein tutkimustieto, joka on pyöräytetty sellaiseen muotoon, että osallistujat voivat soveltaa sitä suoraan omaan työhönsä omassa organisaatiossaan. Kouluttajien asiantuntemuksen lisäksi hyödynnetään myös osallistujien omaa kokemusta ja näkemystä, ja keskinäinen sparraus ja verkostoituminen on tärkeässä asemassa.

Vaasan yliopisto tarjoaa Executive MBA -ohjelmaan neljä erikoistumisvaihtoehtoa: henkilöstöjohtamista painottava HR MBA, myynnin johtamiseen keskittyvä Myynti MBA, energia-alan liiketoimintaa käsittelevä Energy Business MBA ja kaikille aloille sopiva Entrepreneurial MBA.

Lisätietoa koulutuksista univaasa.fi/mba