Uusi sivusto ja logo tapahtumalle

Tervetuloa The Energy Day (TED) -tapahtuman uusituille sivuille. Ja mitä olisivat tuliterät sivut ilman uutta logoa? Eivät yhtään mitään, joten vanha versio ammutaan atomeiksi ja vaihdetaan myös logo uuden ilmeen mukaiseksi!


Vanha vaihtuu uuteen

Edellinen sivustomme palveli tapahtumaa pienillä muutoksilla aina vuodesta 2008 lähtien. Yhdeksännen tapahtuman lähestyessä (järjestetään 2.11.2016 klo 10-15) oli viimeinkin aika vaihtaa vanhasta parempaan. Uusituilta sivuilta löytyy esimerkiksi tämä uutisosio, jonka avulla eri asioista tiedottaminen tapahtuman kävijöille ja yrityksille on huomattavasti helpompaa. Asiat ovat esillä muutenkin aikaisempaa selkeämmin ja paremmin, joten vanhaa ei tule ikävä. Sivuille on tulossa vielä muutamia pieniä päivityksiä ennen marraskuun tapahtumaa, mutta pääosin kaikki on valmista.

Myös logo vaihtuu uuteen

Sivujen uudistuessa myös tapahtuman logo vaihtuu. Aikaisempi oli käytössä vuodesta 2013 lähtien, mutta se lähtee myös arkistoon. Alla vielä edellinen logo viimeisen kerran ja tämän jälkeen sitä ei enää käytetä.

Uutta logoa suunniteltaessa halusimme ottaa huomioon tapahtumalehden sivuilla seikkailevan maailman parhaan ja komeimman supersankarin. Logo ottaakin vaikutteita Thunderboltin supervoimista ja puvusta siinä keskeisessä osassa olevan salaman muodossa. Toisaalta myös tapahtuman keskeinen teema, energia, tulee nyt heti selvästi esille. Tästä lähtien esittelemme energian uskomatonta maailmaa opiskelijoille alla olevan logon kautta:

Saadaksemme häikäilettömän aasinsillan Vaasa Game Days (VGD) -tapahtumaan linkitämme uuden logon kehitysvaiheet myös siihen. VEI on järjestämässä myös tätä tapahtumaa ja halusimme tehdä uudesta logosta tarkoituksella samantyylisen. Logoissa samankaltaisuus näkyy varsinkin kirjaisinten osalta, mutta silti ne ovat helposti erotettavissa toisistaan. VGD:n sivut löytyvät osoitteesta www.vaasagamedays.fi

Toivottavasti pidätte uudistuksista sivustoon ja logoon liittyen. Toisaalta vaikka ette pitäisikään emme varmasti ala muuttamaan niitä hetkeen millään lailla.

The Energy Day 2016

Vielä muistutuksena seuraavasta tapahtumasta: yhdeksäs TED järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona 2.11.2016 kello 10:00 - 15:00. Tapahtuma pidetään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa ja sinne on kaikille vapaa pääsy.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi.