Brotherhood of Evil Ice Hockey Championship

Tapahtuman yhteydessä järjestetään jo perinteeksi muodostunut Brotherhood of Evil Ice Hockey Championship -turnaus.  Se pelataan Wayne Gretzky 3D Hockey -laitteella ja parhaat joukkueet palkitaan.


And we're ready for the face off

Pelaamaan pääsee ständillä numero 36, joka sijaitsee auditorio Wolffin välittömässä läheisyydessä Tervahovi-rakennuksessa. Turnaus alkaa kello 12:00 ja rekisteröityminen sekä harjoittelukierros kello 10:00. Mukaan otetaan enintään 16 kpl 2 hengen joukkuetta. Jos ilmoittautuneita on enemmän, järjestetään karsintakierros, jossa on rajallinen määrä paikkoja. Etusijalla ovat aikaisemmin ilmoittautuneet sekä viime vuoden mestarit. 

Turnauksen säännöt ovat yksinkertaiset: voitolla jatkoon ja häviöstä ulos. Mahdollisessa tasatilanteessa pelataan jatkoaikoja, kunnes voittaja on selvillä. Epäselvissä tilanteissa tuomarin sana on laki, josta ei voi valittaa. Parhaat joukkueet saavat mielettömän hienot palkinnot! Tarkemmat tiedot turnauksesta paikan päällä.

 

Kuvat: turnauksessa käytettävä arcade kabinetti ja pelin alkuperäinen mainos

Ilmoittautuminen

Vain kahden hengen joukkueet voivat ilmoittautua mukaan. Yksittäinen henkilö ei voi ilmoittautua, vaan joukkuekaveri on oltava mukana. Paikalta löytyy todennäköisesti muitakin yksinäisiä susia, joten pelikaveria etsimään tapahtumaan, jos turnaus kiinnostaa etkä saa joukkuetta kasaan etukäteen.

Turnaukseen voi rekisteröityä joko tapahtumassa kello 10:00 - 12:00 tai etukäteen lähettämällä molempien jäsenten nimet ja puhelinnumerot sähköpostilla osoitteeseen teemu.narva@vei.fi.

Turnauksen järjestävät Retropelikerho Pelikasetti ja Vaasan Energiainstituutti.

Brotherhood of Evil

Mikä ihmeen Botherhood of Evil? Lyhyesti selitettynä kyseessä ovat tapahtumalehden sarjakuvan sankarin, Thunderboltin, pääviholliset, jotka haluavat valloittaa maailman. Reaper, entinen ammattilaisjääkiekkoilija, on yksi joukkion jäsenistä. Hän pystyy voimillaan tekemään jäätä ja tietenkin edelleen käyttää jääkiekkovarusteita kypärää lukuun ottamatta.

Kuvassa Brotherhood of Evilin jäsenet (ylärivistä lähtien & vasemmalta): Primus Terminus Victorius, Anvil, Reaper, Firebird, Dr Brain, Emperor, General Darksteel ja Dethmetal.

Eikö turnauksen nimi sitten pitäisi olla Reaper Ice Hockey Championship? Muut hahmot eivät näytä liittyvän jääkiekkoon mitenkään... Pitäisi, mutta tuo nimi ei kuulosta läheskään niin hyvältä kuin Brotherhood of Evil Ice Hockey Championship.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi