Street Heat ajopeli pelattavana tapahtumassa

80-luvun neonvalojen kyllästämät kadut ovat täällä taas! Street Heat on neljän pelaajan nopeatempoinen taitoautoilu, jossa selkeys ja nopeus korvaavat simulaattorien nippelinvääntelyn. Ota kaverit mukaan ja tule testaamaan kuka on paras auton ratissa.


Hektistä haastetta suoraan Vaasasta

Retrohenkisesti kamera on taivaalla, pellit kolisevat kurveissa, musiikki hakkaa koko matkan ja ajovirheistä sakotetaan. Renkailla pysyy jokainen, mutta mestarit kaartavat maaliin muiden vielä etsiessä ajolinjojaan. Kilpailu onnistuu sekä samalla koneella että nettipelinä.

Street Heat näkyy ja kuuluu sekä The Energy Day että myöhemmin marraskuussa myös Vaasa Game Days -tapahtumissa. Tervetuloa testaamaan ajotaitosi 7.11. klo 11-16 ständille 45, joka sijaitsee Sefe-käytävällä Mathildan aulassa. Pelaamaan pääsee neljä innokasta samaan aikaan ja peliä esittelemässä ovat sen kehittäjät Astalo Games Oy:stä.

Peli on saatavilla Steam-verkkokaupassa.

Paikalla myös muuta pelattavaa

Astalon ständin vieressä ovat paikalla myös Vaasa Game Days (VGD), Retropelikerho Pelikasetti, Vesc ja Vaasan yliopiston Viestintätieteiden oppiaine. Retropelikerhon ständillä on perinteinen karsinta VGD:ssä järjestettävään Pohjanmaan Nintendo-mestaruuskisaan (NES). Vescin ständillä pääsee testaamaan PS4 NHL 19 -peliä. Tervetuloa pelaamaan ja juttelemaan meidän kanssa.

VGD 2018

Levón-instituutti on mukana järjestämässä myös VGD -tapahtumaa. VGD pidetään seuraavan kerran Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 28.-29.11.2018Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy ja se on avoinna molempina päivinä kello 12:00 - 20:00. VGD:n pääyhteistyökumppanit vuodelle 2018 ovat Multitronic | JNTVaasan Sähkö, Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulutus ja Wärtsilä.

Tapahtuman sivuille pääsee klikkaamalla tästä.

Mikä on VGD

VGD on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Se on pelialan yritysten ja siitä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, jossa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi esillä on videopeliautomaatteja, lautapelejä, sarjakuvia ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää.

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita.

Lisätietoa Street Heat -pelistä ja Astalosta

pqube.co.uk/streetheat/ (pelin julkaisija), astalogames.com