The Energy Day - loppuunmyyty yhdeksännen kerran peräkkäin

Levón-instituutti järjestää kymmenennen korkeakouluopiskelijoille suunnatun The Energy Day (TED) -tapahtuman Vaasan yliopistolla keskiviikkona 8.11.2017 kello 10:00 – 15:00. Tapahtuma pidetään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa, joissa osallistujat esittäytyvät omilla ständeillään. Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt.

Vuosittain järjestettävä tilaisuus on alueen suurin rekrytointitapahtuma. Se toimii energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Osallistumalla tavoitat alueen 12 500 korkeakouluopiskelijaa.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Tapahtumaan voi ilmoittautua joko puhelimitse tai sähköpostilla Teemu Närvälle (yhteystiedot sivun lopussa). Ensin ilmoittautuneet saavat vapaammin valita ständin koon ja sijainnin seuraavista vaihtoehdoista:

 • Paikat 1-9, 13 (2,5 m x 2 m): 1300 € (+alv)
 • Paikat 15, 16, 19, 24, 25 (2,5 m x 2 m): 1200 € (+alv)
 • Paikat 10-12, 14 (2 m x 2 m): 1075 € (+alv)
 • Paikat 17, 18, 20-23, 26-28 (2 m x 2 m): 975 € (+alv)

Kaksi vierekkäistä ständiä on myös mahdollista yhdistää, jolloin osallistumismaksu on molempien yhteenlaskettu hinta. Osallistumismaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ständien sijainnit Mathildan ja Tritonian aulatiloissa

Osallistumismaksuun sisältyvät asiat

 • Ständipaikka sis. maton, pöydän (k. 73 cm, l. 120cm, s. 50 cm), tuolit, internetyhteyden ja sähkön
 • Yritysesittelytilaisuus (18 ensimmäisenä ilmoittautunutta), jonka kesto on 10 minuuttia
 • 2/3 sivun kokoinen mainostila tapahtumalehdessä
 • Osallistujan logo sekä linkki tapahtuman internetsivuilla ja nimi tapahtuman julisteissa
 • Näkyvyys tapahtuman Facebook-sivuilla (yksi osallistujan toimittama nosto)
 • Taukohuone tapahtuman aikana, jossa tarjolla juotavaa sekä hedelmiä
 • Buffet -tilaisuus tapahtuman jälkeen (max. 4 henkilöä per osallistuva yritys)

Muut ehdot, ständin lisärakenteet sekä mainospaikat

Osallistumismaksuun ei sisälly ständin taka- tai sivuseiniä, tapahtumalehteen tulevan mainoksen teettämistä, vahinkovakuutuksia tai muita asioita, joita ei ole mainittu edellisessä kappaleessa.

Osallistujat voivat tilata ständilleen lisärakenteita ja/tai -kalusteita tapahtumarakentajan valikoimasta, joka löytyy klikkaamalla tästä. Lisärakenteista ja -kalusteista aiheutuvat kustannukset laskutetaan erikseen.

Tapahtumalehdestä voi ostaa mm. (lisä)mainospaikkoja, joiden hinta vaihtelee sijainnin mukaan ja on 750 - 950 € (+alv). Kysy mainoksien tarkemmat hinnat ja vaihtoehdot.

Osallistumisen peruutusehdot

15.8.2017 mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta. Osallistumisen peruuntuessa ständin ja muiden osallistumismaksuun sisältyneiden asioiden käyttöoikeus palautuu VEI:lle.

Vuoden 2016 osallistujat

ABB, Adecco, Anvia & Elisa, Burger King, Citec, Co-Engineering, Danfoss, eCraft, EnergyVaasa, Etteplan, Fennovoima, Fingrid, Fortum, Helen, Kurikka, Lapua, Lämpöässä, Pohjalainen, Posiva, Prohoc, RD Velho, Retropelikerho Pelikasetti, Skaala, Stormossen, The Switch, TVO, Vaasa, Vaasan Energiainstituutti, Vaasa Game Days, Vaasan Sähkö, Vaasan yliopiston viestintätieteiden yksikkö, Wapice, VEO, Westenergy, West Coast Startup, VTT ja Wärtsilä.

Vuoden 2016 video ja tapahtumalehti

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, PL 700, 65101 Vaasa, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi.