The Energy Day 2021

The Energy Day 2020 -tapahtuma siirtyy järjestettäväksi vuonna 2021.

Levón-instituutti järjestää kolmannentoista korkeakouluopiskelijoille suunnatun The Energy Day (TED) -tapahtuman Vaasan yliopistolla keskiviikkona 3.11.2021 (alustava päivämäärä) kello 11:00 – 16:00. Tapahtuma pidetään päärakennus Tervahovissa ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa, joissa osallistujat esittäytyvät omilla ständeillään.Tapahtuma on vierailijoille maksuton.

TED järjestetään vuosittain ja se on Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma. Tapahtuma toimii yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Tilaisuuden yksi pääpainopiste on energia, mutta vuosien aikana tapahtuman kasvaessa mukaan on tullut myös monien muidenkin toimialojen yrityksiä. Paikalla on opiskelijoita kaikista alueen korkeakouluista sekä useista eri tiedekunnista sekä opintoaloilta. Osallistumalla tavoitat alueen 12 500 korkeakouluopiskelijaa.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Tapahtumaan voi ilmoittautua joko puhelimitse tai sähköpostilla Teemu Närvälle (yhteystiedot sivun lopussa). Ensin ilmoittautuneet saavat vapaammin valita ständin koon ja sijainnin seuraavista vaihtoehdoista:

 • Paikat 1-9, 13, 15, 16, 19, 24-26 (2,5m x 2m): 1300€ (+alv)
 • Paikat 10-12, 14, 17, 18, 20-23, 27, 28 (2m x 2m): 1075€ (+alv)
 • Paikat 30-32, 39 (2,5m x 2m): 1100€ (+alv)
 • Paikat 29, 33-35, 38, 40, 41 (2m x 2m): 875€ (+alv)
 • Paikat 36, 37 (2m x 1,5m): 875€ (+alv)

Kaksi vierekkäistä ständiä on myös mahdollista yhdistää, jolloin osallistumismaksu on molempien yhteenlaskettu hinta. Osallistumismaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ständien sijainnit päärakennus Tervahovissa ja Tritonian aulatilassa

Osallistumismaksuun sisältyvät asiat

 • Ständipaikka sis. maton, pöydän (k. 73 cm, l. 120cm, s. 50 cm), tuolit, internetyhteyden ja sähkön
 • 2/3 sivun kokoinen mainostila tapahtumalehdessä (mainospaikkoja rajoitettu määrä)
 • Osallistujan logo sekä linkki tapahtuman internetsivuilla ja nimi tapahtuman julisteissa
 • Näkyvyys tapahtuman Facebook-sivuilla (yksi osallistujan toimittama nosto)
 • Taukohuone tapahtuman aikana, jossa tarjolla juotavaa sekä hedelmiä
 • Buffet -tilaisuus tapahtuman jälkeen (max. 4 henkilöä per osallistuva yritys)

Muut ehdot, ständin lisärakenteet sekä mainospaikat

Osallistumismaksuun ei sisälly ständin taka- tai sivuseiniä, tapahtumalehteen tulevan mainoksen teettämistä, vahinkovakuutuksia tai muita asioita, joita ei ole mainittu edellisessä kappaleessa.

Osallistujat voivat tilata ständilleen lisärakenteita ja/tai -kalusteita tapahtumarakentajan valikoimasta, joka löytyy klikkaamalla tästä. Lisärakenteista ja -kalusteista aiheutuvat kustannukset laskutetaan erikseen.

Tapahtumalehdestä voi ostaa mm. (lisä)mainospaikkoja, joiden hinta vaihtelee sijainnin mukaan ja on 750 - 850 € (+alv). Kysy mainoksien tarkemmat hinnat ja vaihtoehdot.

Osallistumisen peruutusehdot

15.8.2021 mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta. Osallistumisen peruuntuessa ständin ja muiden osallistumismaksuun sisältyneiden asioiden käyttöoikeus palautuu Levón-instituutille.

Vuoden 2019 osallistujat ja yhteistyökumppanit

Aarre Entertainment, ABB, Arcteq, Barona, Beamex, Boliden, Burger King, Caruna, Cash-In Consulting, CGI, Citec, Cloetta, Devatus, DL Software, Ecraft, Edupower, Elisa, EnergyVaasa, Etha Wind, Etteplan, EURES, FCG, Fennovoima, Fingrid, Fortum, IGDA Vaasa hub, Juvenes, KPO, Leinolat Group, Meyer Turku, Mirka, OK Perintä, Olvi, Pohjalainen, Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjanmaan TE-palvelut, Teknologiateollisuus, Posiva, Prohoc, RD Velho, Solving, SSF, Tekniq, TVO, UPM, Vaasa Game Days, Vaasan kaupunki, Vaasan Sähkö, Vaasan yliopisto, Vaasan yliopisto - Digital Economy, Vaasan yliopisto Executive Education, Vaasan yliopisto - Levón-instituutti, Vaasan yliopisto - Urapalvelut, Vaasan yliopisto - VEBIC, Wapice, VEO, Vesc, Vestas, Westenergy, West Coast Startup, Visma, Woima Corporation, VTT, Wärtsilä ja Yaskawa Environmental Energy / The Switch.

Vuoden 2019 video ja tapahtumalehti

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, PL 700, 65101 Vaasa, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@univaasa.fi.