Vaasa Game Days 2017

Levón-instituutti on mukana järjestämässä myös Vaasa Game Days (VGD) -tapahtumaa. VGD pidetään seuraavan kerran Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 22.-23.11.2017. Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy ja se on avoinna molempina päivinä kello 12:00 - 19:00. VGD:n pääyhteistyökumppanit vuodelle 2017 ovat Beijing Fortune High Co. Ltd (yksinoikeutettu sponsori Aasiasta), MultitronicPohjalainen ja VASEK.

Tapahtuman sivuille pääsee klikkaamalla tästä.

Mikä on VGD

VGD on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Se on pelialan yritysten ja siitä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, jossa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi esillä on videopeliautomaatteja, lautapelejä, sarjakuvia ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää.

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita.

Missä tapahtuma järjestetään & kuinka päästä paikalle

VGD järjestetään Vaasan yliopistolla sijaitsevan Fabriikki-rakennuksessa, jossa sijaitsevat pelialan toimijoiden ständit sekä muut tapahtumaan liityvät toiminnot, kuten retropelialue ja pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja tarjoava seminaarisali.

Katso tästä ohjeet kuinka pääset paikalle.

Lisätietoa VGD:sta

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi