Mikä on TED

The Energy Day (TED) on Levón-instituutin vuosittain järjestämä tapahtuma, joka toimii energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sinne ovat tietenkin myös tervetulleita kaikki alasta kiinnostuneet.

Haluamme parantaa alan tunnettuutta sekä houkuttelevuutta. Tilaisuuden avulla tuodaan esille energia-alan moninaisuutta ja sen luomia vaihtoehtoja alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Osallistuviin yrityksiin ja organisaatioihin pääsee tutustumaan niiden ständeillä, lyhyissä yritysesittelyissä ja myös  tapahtumalehden sivuilta.

Missä tapahtuma järjestetään

TED järjestetään Vaasan yliopistolla, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia. Yritykset esittäytyvät omilla ständeillään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa. Yritysesittelyt pidetään Tritonian auditorio Nississä.

Ohjeet kuinka pääset tapahtumapaikalle.

Miksi tulla paikalle

TED on hyvä tilaisuus tutustua energia-alalla toimiviin yrityksiin ja tavata alan osaajia henkilökohtaisesti. Haluamme rohkaista opiskelijoita harkitsemaan energia-alaa esimerkiksi työuran tai tutkimuksen kannalta. Tapahtumassa on paikalla monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia työpaikkojen tai lopputöiden\gradujen suhteen.