Koossa 10 vuotta mahtavuutta!

Tämän vuoden tapahtumalehti on viimeinkin saatavilla. Digitaalinen versio on luettavissa sivujemme kautta ja painettu versio löytyy mm. Vaasan Burger Kingin, Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista.


Thunderboltin juhlavuosi

Ensimmäinen Thunderbolt ilmestyi kolmannen The Energy Day -tapahtuman yhteydessä 2010. Tämän nyt ilmestyneen numeron yhteydessä tulee 10 vuotta mahtavuutta täyteen! Merkkipaalusta huolimatta jatkamme tulevaisuudessakin nöyrästi eteenpäin kohti väistämätöntä maailmanvalloitusta - yksi sarjakuvalehti kerrallaan.

Paluu menneisyyteen

Tuoreimmassa numerossa kuvankaunis prinsessa on kuolemanvaarassa, koska paha samurai uhkaa hänen henkeään. Ongelmana vain on se, että prinsessa elää muinaisessa Japanissa ja sinne pitäisi jotenkin päästä. Onneksi paluu menneisyyteen onnistuu nykyään kätevästi rannekellojen avulla: vuosi 1031 tauluun, siirto ~1000 vuotta taaksepäin ja pelastusoperaatio käyntiin. Mitä tapahtuu, kun mukaan heitetään vielä tulta syöksevä lohikäärme, prinsessan isä ja iso kasa muinaista lunta? Se selviää ottamalla uusin lehti nenän eteen joko painettuna tai digiversiona.

 

Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyvät tuttuun tapaan tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainoksia. Mainoksista löytyvät esim. heidän kotisivujensa osoitteet, joilta löytyy mm. työpaikkoihin liittyen paljon tietoa. Käy tutustumassa  ja selvitä mitä tarjottavaa ja vaihtoehtoja heillä on juuri sinulle. 

Uusimman lehden digitaalinen versio löytyy alta. Numero aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolella olevien nuolien avulla.

Et ole lukenut aikaisempia numeroita? Ei hätää! Edellisten lehtien digitaaliset sarjakuvaversiot löytyvät alapuolelta. Olemme poistaneet niistä (melkein) kaikki mainokset omaksi iloksemme ja hieman myös muidenkin.

2010

 

2011

 

2012

 

2013

     

2014

 

2015

 

1/2016

 

2/2016 

     

1/2017

 

2/2017

   1/2018    2/2018
       

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi