The Energy Day 2017

Kymmenes The Energy Day (TED) -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona 8.11.2017 kello 10:00-15:00. TED pidetään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Mikä on TED

TED on Levón-instituutin vuosittain järjestämä tapahtuma, joka toimii energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Tilaisuuteen ovat tietenkin tervetulleita kaikki alasta kiinnostuneet.

Osallistuviin yrityksiin ja organisaatioihin pääsee tutustumaan niiden ständeillä, lyhyissä yritysesittelyissä ja tapahtumalehden sivuilta. TED on alueen suurin akateemisille opiskelijoille järjestettävä rekrytointitapahtuma.

Missä tapahtuma järjestetään

TED järjestetään Vaasan yliopistolla, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia. Yritykset esittäytyvät omilla ständeillään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa. Yritysesittelyt pidetään Tritonian auditorio Nississä.

Ohjeet kuinka pääset tapahtumapaikalle.

Miksi tulla paikalle

TED on hyvä tilaisuus tutustua energia-alalla toimivien yritysten toimintaan ja tulla tapaamaan alan osaajia henkilökohtaisesti. Haluamme rohkaista opiskelijoita harkitsemaan energia-alaa esimerkiksi työuran tai tutkimuksen kannalta. Tapahtumassa onkin paikalla monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia lopputöiden, gradujen tai tulevaisuuden työpaikkojen suhteen.

Alustava aikataulu 2017

10:00 - 15:00 Yritysten ständit Mathildan ja Tritonian aulatiloissa

10:55 - 12:30 Yritysesittelyt Tritonian auditorio Nississä, osio 1

  • Esitykset englanniksi

13:00 - 14:30 Yritysesittelyt Tritonian auditorio Nississä, osio 2

  • Esitykset englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi